Biljettinformation
Biljetter till våra konserter köps enklast och snabbast via vår hemsida. länkar till biljettköp hittar du vid respektive konsert i konsertlistan. Du kan också köpa biljett på plats i samband med våra konserter i den mån det finns biljetter kvar.

Biljetten skriver du ut eller visar den från din mobiltelefon när du kommer till konserten.

Har du köpt biljett till någon konsert och känner dig sjuk eller får förinder av någon anledning, kan vi ordna med ett återköp eller att du får en biljett till annan konsert. För att detta skall vara möjligt ber vid dig skicka ett mail till oss jazzihbg@gmail.com före konserten startar.

Konserter på The Tivoli:
Vi rekommenderar förköp av biljetter via tickster.se. I samband med konserterna på The Tivoli kan du köpa biljetter av oss i entrén (endast konsertdagen) och betala med kort eller swish. Inga extra kostnader tillkommer. Garderob ingår i priset.
Konserter på Dunkers kulturhus:
Vi rekommenderar förköp av biljetter via tickster.se. Biljetter till våra konserter på Dunkers kulturhus kan du även köpa både före och på konsertdagen i entrén/receptionen och betala med kort eller swish. Extra kostnader tillkommer när du köper biljett över disk. Garderob ingår i priset.